Lip plumpers





Jag har testat 5 olika Lip plumpers för att se om dom håller vad dom lovar.

Nr. 1:
IsaDora Pump 'n Plump


Bild: Jag

Såhär står det på IsaDoras hemsida:

Pump 'n Plump
Omedelbart fylligare läppar!

Ger maximal volym utan att irritera. Innehåller marint micro collagen, som ger dig vackert fylliga och släta läppar. Glosset fyller i rynkor och fina linjer i läpparna och ökar synbart läpparnas storlek. Applicera fler lager för ökad effekt.


Mitt omdöme:

Glanset ger viss effekt men inte någon direkt förstorande. Läpparna blir lite slätare men det ger absolut ingen förstorande effekt.  Det sticker inte i läpparna när man applicerar det och det finns i många fina färger.
Ett läppglans för dig som vill ha volym och inte för mycket plut.
+ Luktar väldigt gott

Betyg: 4/10

Nr. 2
Lip Fusion


Bild: Jag

Denna plumper har jag köpt på tradera och jag vet faktiskt inte var man kan hitta den annars.

Såhär skriver säljaren:


LipFusion Lip Plump WITH MICRO-INJECTED COLLAGEN.

FÄRG: CLEAR (TRANSPARENT)

HELT NY I BOX OCH OANVÄND.

LipFusionTM-produkterna utnyttjar de kliniskt bevisade fuktgivande och förstorande krafterna hos det nya, patenterade mikroinjicerade micro-injected collagenTM, en revolutionerande teknologi som torkar collagenmolekylerna för att låta dem absorberas i läpparna där de söker rätt på kroppens eget vatten och omedelbart återfuktar för att snabbt förstora läpparna. Hela den skönhetsbefrämjande nyttan av collagen på ett snabbt och smärtfritt sätt!
Klar, högpotent micro-injected collagenTM-behandling förstorar direct vid kontakt.

Många produkter hävdar "collagen" som en ingående ingrediens, fast collagenmolekylerna i verkligheten är för stora för att tränga igenom huden. LipFusion har de kliniskt bevisade förstorande och fuktgivande egenskaperna hos nya patenterade marina collagenfyllande partiklar. Denna revolutionerande teknologi torkar collagenmolekylerna till små mikrokulor för att kunna tränga igenom, eller micro-injicera, in i läpparna och för att sedan söka upp kroppens naturliga vatten får att återfukta och skapa vackert naturliga fylliga läppar.

Till skillnad från andra läppförstoringsmedel på marknaden som innehåller kanel eller menthol som endast gör att läpparnas slemhinnor sväller tillfälligt, gör LipFusions aktiva collagen att läpparna blir naturligt och smärtfritt fylliga.
DENNA PRODUKT KOSTAR 495:- UTE I HANDELN.

Mitt omdöme:

Jag köpte tre olika Lip Plumpers av denhär säljaren och jag är nästan lika nöjd med alla. Denna plumpern har alla egenskaperna som nämns och funkar väldigt bra. Läpparna känns mjuka och du slipper den irriterande känslan av att det bränner och kyler samtidigt. Gör dina läppar fylligare och lika mjuka som om du har använt ett cerat.
+Snygg färg den är nästan helt genomskinlig med en lite "mjölkig" brytning perfekt att ha både vardag som på fest!

Betyg: 8/10


RSS 2.0