Full rulle!

Nu är det full rulle både med jobb och revy. I onsdags jobbade jag och Emelie ihop på en plåtning och de måste jag säga var vansinnigt kul för det var så längesen!

Sen jag skrev sist har det hänt en massa roliga saker! Jag har fått förfrågan om både en intrevju och kurs! Ska bli himla kul!

Under dom närmsta dagarna kommer jag lägga ut en ny tävling!
Snart kommer även ett sminktips!
Håll utkik!

Kram

Dålig uppdatering!

Nu när jag har fått jobb så har jag oitne haft tid att blogg jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Jag ska emellertid nu när jag har fått jobb och har råd med det skaffa internet i min egen lägenhet och då blir det mycket mer inlägg tills dess bloggar jag när jag har tid. Hoppas ni kan ha lite is i magen!

Kramar

Jobba jobba jobba!

I tisdags fick jag ett väldigt välkommet samtal från en skobutik som jag har jobbat lite extra i. Butikschefen där ringde och erbjöd mig ett jobb! 60% fast anställning! Så nu har jag ett fast jobb, något jag tycker om att jobba med, -Skor!

Men tro inte att jag tänker ge upp sminket för det! Jag ska helt klart fortsätta jobba med smink och det är ju inte heller bara ett jobb uan även min hobby! Nu ska jag göra lite mat innan jag börgar jobba kl 13. Kom gärna upp på skokanonen i Ängelholm och hälsa på mig!



Hejdå!

RSS 2.0