Hann inte klart...

Hann inte skriva klart "jennytestar inlägget så jag publicerar imon istället... Är så sjukt trött nu efter föreställningen med revyn... Imon är det dubbel föreställning och sen ska vi FESTA...! Bartömning och smörgåstårta efteråt... =D wiiiih!


Sov gott kära vänner! Puss och kram

Yrvaken

Här sitter jag i soffan och gör mig redo för att göra lite mat. Får köra ner till Vågen och handla lite för i morse fick inte Andy♥ någon mat med sig till jobbet. Vi ade inget bröd så han får köra och handla mat på lunchen.*Stackarn*

Ikväll blir det revy....
.  .
o
U

Revy är hårt arbete... En process "Under Ombyggnad"

Revy är hårt arbete... en process
Bild: Johanna Gratte

Nu ska jag göra frukost. Sen ska jag åka och fixa spackel och maskeringstejp för på måndag börjar en kompis till mig med ommålning i min lägenhet... Ska ta före och efter bilder så får ni se hur det blev...

Puss och kram

Ps. Jag har testat tre olika lipplumpers som jag ska lägga ut betyg på... Kommer under dagen=) Ds.

Full rulle på jobbet!

Idag har vi haft fullt upp på jobbet! Men jag slutade tidigt idag så när Andy kom hem vid 16 tiden åkte vi in till stan för att kolla på en matta på Gorengs mattor. (Fick ett presentkort av mormor när jag fyllde år) Vi har sett ut en superfin matta som ser ut som en gräsmatta så fin! Men dyr... Blir till att spara lite också!

Sen bar det av till Bauhaus där vi köpte en ny duschstång, duschslang och munstycke. Vi ville ha ett nytt eftersom det  som satt här var jätteäckligt! Sen körde vi hemåt och på vägen stannade vi till på pizzerian och köpte mat. Skönt att sippa laga när man är trött och hungrig. (Andy blir så grinig om han inte får mat medetsamma när han är hungrig)

Nu ligger han och sover så jag tror att jag ska krypa ner till honom! Imon är jag ledig från jobbet men på kvällen är det tredje sista föreställningen med Revyn... =( PÅ lördag har vi dubbelföreställning och sen har vi bartömmning. Efter artömmningen mede revyn brukar det bli utgång. Får se vad vi orkar med... "Tröttheten kommer med åldern =P" haha På söndag morgon ska vi städa på scenen och i lougerna så man får tänka sig för lite...

Sov gott vänner! Det ska jag göra!


Bild: Emelie


Godmorgon!

Sitter i soffan och myser med täckte och ska snart klä på mig o köra till jobbet.

Fick frågan om man kan anmäla sig till sminkkursen i mars. Tyvär inte. Men det går bra att höra av sig via bloggen eller min mail och boka ett datum för en kurs.
Jag är öppen för fler förlag på fler kurser om det finns intresse.

Någon om är intresserad av en kurs hör av er med förlag på ett datum så sätter vi ihop något!

Nu ska jag äta frukost!

Ha en bra dag!


Bild: Emelie

Väldigt längesen!

Nu var det väldigt längesen jag skrev! Revyn börjar sjunga på sista refrängen och ikväll är jag superduperspeedad! Har en massa kul på "G"! I mars ska jag ha en sminkkurs med ett gäng tjejer och min lägenhet ska målas om i veckan och på jobbet böjar allt vårnytt komma hem.

Ska börja skriva mer regelbundet här igen. Min pojkvän har flyttat till en större lägenhet och nu har vi fått internet här så jag slipper åka hemm till mamma och pappa jämt och blogga. Har haft några plåtingar med Emelie sen sist jag skrev om ni är nyfikna kolla in hennes blogg jag lägger in några länkar till foton där jag har sminkat tjejerna.


Madelen

Madelen 2

Emelie S

Louise A

Louise A

Louise A

Lina och Louise A

Lina

Lina

Lina



Nu är klockan två minuter i tolv och jag hör hur Andy (min pojkvän) skruvar på sig i sängen. Ska snart krypa ner hos honom! Sov gott!

RSS 2.0