Favvis=P

En liten insmygningsfavvis! Köpte på make up store igår... Lip plumper, helt fantastisk! Många lip plumpers fungerar så att dom irriterar läpparna. Detta vårdar! Kostar 265 kr om jag inte minns fel.

Sov gott!

Slappe fredag=)

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt! Idag har varit en ganska jobbig dag. Förstod ingenting av mitt planogram när jag kom till jobbet idag...! Fick ringa ner till kontoret flera gånger men till sist blev allt fint och snyggt! Gjorde ett nytt uppdrag på morgonen idag. För L'Oréal. Byggde upp ett "torg" med varor. Hårvård och hudvård=) Det blev fint efter 3 h 45minuters pysslande och släpande med pappställen fram och tillbaka... Pheew!

Nu är jag allafall hemma hos mina föräldrar och ska äta lite mat med dom ikväll. Imorgon ska jag upp och jobba på mammas jobb. NP Nilsson har invigning denhär helgen här i Ängelholm så jag ska hjälpa till med diverse=)




Bild: Emelie
En favvis nu när hösten kommer krypande är ju ändå solpuder!
Perfekt att ha i väskan och borsta på! Detta är L'Oréals Glam Bronze mineral. Supersmidigt men akta så du inte får för mycket puder på borsten. Doppa bland kulorna och knacka av överflödet med handen. Applicera i T-zonen* och på kindbenen lägg gärna en highlight överst på kindbenet för att få den perfekta looken!

Ni ska få ett litet tips till men jag måste äta först=) Håll utkik!

*=Pannan näsan och hakan


Videoblogg

Vet inte hur man vänder filerna men jag ska be om hjälp med det sålänge får de vara på fel håll=/






©Jenny Winstedt
Några små snuttar! kommer såklart mer nu när jag lärt mig hur jag ska göra...

Lägger in steg för steg som video snuttar istället för bilder. Lättare att se när man filmar=)
Ska försöka lära mig hur man vänder filmerna också=)

Nu ikväll har jag varit på klubbkväll på make Up store! Har Bestämt mig för att gå deras make Up utbildning. Superkul med klubbkvällar! Man får prova på allt och fråga en massa och testa alla produkterna man vill och är nyfiken på och såklart fick man lite ♥rabattom man handlade någonting =D Älskar ♥Make Up Store
Sov gott!

Steg för steg

Godkväll alla glada!

Steg för steg bilderna från igår blev väl inte sådär jättebra  med tanke på bildkvallitet så vi får göra nya någon annan dag.

Idag har jag varit i Mellbystand på Ica Maxi och byggt om. Tog lite bilder och filmade lite så ni ska få se lite från mitt jobb istället.


©Jenny Winstedt
Jag försöker få in kassetterna på rätt ställe enligt mitt planogram(min ritning) inte alltid så lätt men det ska gå! Jag är envis som synden!
Bild:Lotta ansvarig på Kosmetikavdelningen.


©Jenny Winstedt
Det gick=) Se så nöjd jag ser ut!
Bild: Lotta ansvarig på Kosmetikavdelningen.


©Jenny Winstedt
Färdigt resultat. Vissa produkter hade inte kommit så därför är det tomt i vissa kassetter!
Bild: Jag

Jag har aldrig lagt in en videosnutt men ska försöka pyssla lite med det nu. Kommer den inte upp ikväll så kommer den imorgon!

Kom ihåg det är den inre skönheten som speglar den yttre inte tvärtom=)

Sminkkväll imorgon!

Imorgon hoppas jag kunna lägga up lite steg för steg bilder på när jag sminkar. Jag tänkte att jag skulle försöka använda en av mina bästa kompisar Emma som modell imorgon.

Några förslag på hur jag ska sminka henne? Crazy kvällsmakeup eller vardag?
Kanske något ni vill veta hur man sminkar...

Skriv och tipsa mig!


©Emelie Ohlsson


Fast bland fjortisar

Oj oj oj, kom precis hem från att ha promenerat till stan med min pappa för att hämta min lillebror Johan. Han hade varit och spelat gitar så vi skulle ta bussen hem... Jag satte mig på en bänk vid torget och brevid mig dimper det ner tre tjejer i 14-16 årsåldern. Dom börjar prata om dagen i skolan och vad som har hänt osv. Jag lyssnar ju lite intresserat eftersom det dom pratade om började bli mer och mer intressant... En av dom börjar prata om sin pojkvän som hon är förlovad med(?!), läsa upp sms han hade skrivit som var gulliga mm.
Åh, tänker man, gulligt! Sen börjar dom prata om sin kompis, som naturligtvis inte var där. Tydligen hade händelseförloppet för den här tjejen varit följande under dagen:
Morgonrasten, gjort slut med sin kille Johan.
Lunchen:blivit tillsammans med honom igen.
När skolan hade slutat: Blivit kär i en ny och gjort slut med kille nr ett. Ritat ett hjärta på sin hand med killens namn i(Erik). Hennes ena kompis frågade om det inte borde stå johan i hjärtat varpå hon hade sagt till sina tjejkompisar: Åh, jag vet inte, jag har så dåligt samvete för jag dumpade Johan. Ska jag bli tillsammans med honom igen eller är det okej att bli tillsammans med Erik ikväll?

Jag bara skrattade för mig själv och tänkte tillbaka på tiden när man var i den åldern... Man känner sig lastgammal när man tänker på det! Tänk att tiden har gått så fort! Nu är det inte så att man måste sitta och skvallra när man väntar på bussen/tåget hem. Jag vet ju bara hur jobbiga jag och mina kompisar(läs Emelie) var på tåget påväg hem från skolan. Folk bytade kupé och en del ögonbryn lyftes när vi skrålandes gick på och av tåget. Men just då tänkte man inte på att det kanske var någon annan som lyssnade på vad det var man sa. Man var bara helt utmattad när man satte sig på bussen efter en 40 minuter tågfärd med en ljudnivå på way to hi! Ibland skrattade vi så mycket av ♥Emelies historier och påhitt så vi låg ner och kved på golvet och tårarna sprutade i ögonen på oss! Nu först förstår man hur störig man egentligen var! Men jag får väl säga som så! Gymnasietiden hade inte varit en tiondel så roligt utan tågresorna med Emelie! Men ni som läser hennes blogg vet ju hur tokig hon faktiskt kan vara... Jag med för den delen...

Glad i själen...

Idag har jag varit i Falkenberg och jobbat. Gick fort för det var bara en möbel att bygga om idag=) Skönt!

Idag är typiskt en sån mysig titta på film o gosa dag! Känner mig så varm o mysig i hela kroppen! Lycklig lixom! Har inte kännt såhär på ett tag... Skönt att vara nöjd med allt=)

Idag har jag tagit reda på vilket nr L'Oréal skuggan har som är nästan likadan som nr 169. Den har nr 165 och heter Sepia rose tror jag... Den har iallafall nr 165. Sen finns den en som har nr 161 som heter Pure gold(tror jag) Kolla på nr:Et på baksidan om ni ska köpa skuggan=) Väldigt fina skuggor allafall.

När jag hade jobbat klart idag köpte jag tre nya läppserat. Ett superbra från Isadora!  Hittar ingen bild på dom andra... men detta var verkligen jättebra!
Ska ni köpa ett bra läppserat så se efter i innehållet och om det finns parafin i köp det inte! Parafin är mjukgörande och produceras redan i våra läppar naturligt så använder man läppserat med parafin i slutar kroppen producera eget därför blir man kan beroende av det.
Blir du narig om läpparna så köp dig ett bivaxserat eller ett med aloe vera i. Om du bara är narig på vintern, köp Nivea creme som jag redan har tipsat om den krämen är verkligen bra mot allt!

Igår när jag skulle lägga mig och sova kom jag att tänka på att det är ju viktigt att ni inte glömmer bort att det är inte den yttre skönheten som räknas utan den inre! Är man vacker inuti lyser det utanpå=) Tänk på det!

Avslutar med en nästan osminkad bild på mig. Emelie som har tagit den! Jag gillar den skarpt fast egetligen är den inte så speciell..


Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från min fantastiska helg i Kalmar! Man kan verkligen säga att jag har haft en perfekt helg! Träffat mina kompisar och festat. Bara haft helt underbart kul! I fredags sov  jag med Johanna m.fl i hennes pappas nya lägenhet på Varvsholmen. Snacka om att man bodde som på hotel! Så himla fint och fräscht! Tänkte lägga in lite bilder från i fredags=) Så ska ni få se mina söta vänner

Jag, Bunny och Maria väntar på boyzen;)
Jag, Maria och min Bunny!
Bild:Jag
Kan ni tänka er att Bunnys kille har gjort slut! Han har ju bara gjort en sån dundermiss! Hon är en heting, eller vad säger ni?

Jojje, Calles kompis gick också på Ölands fhsk men i en annan klass än mig o Bunny...
Jojje, han o Calle gick på Öland med mig o Bunny...
Bild:Jag

Min Kottepojke, Calle!
Min Calle.. Har en speciell relation till Calle... Vet inte riktigt hur jag ska skriva men ni förstår nog längre framm=)
Bild:Jag

Har precis duschat o ska ficka håret=)
Jag har precis duschat o ska fixa fluffet=)
Bild: Bunny

Vi skulle göra en fulefyllebild men Jojje kunde nog inte var ful;) hahaha
Behöver jag säga mer...?
Bild:Jag

Sist men inte minst... Obligatorisk Posebild!





Ni har frågat efter steg för steg bilder så jag lägger in i veckan när jag har tagit lite bra bilder!
Tack för era gulliga komentarer!
Sov sött gott folk!

Bättre sent än aldrig!

Hann inte blogga igår. Full rulle här i kalmar så ni får veckans sminktips nu istället! Det är ju en kväll ikväll också! Igår blev en vildfestkväll med min Kalmar darlings och ölnd darling på Olearys i kalmar. Det var inte så jättemycket folk ute men man får ju skylla sig själv när man går ut på en fredag.... men  then agian så var ju jag med. Tidernas centre of attention på fyllan! Pirate was in da house! ;) (När jag gick på Ölands folkhögskola kallades jag för Pyret och när jag blev lite dragen så blev jag pirate...)


 



En väldigt bra ögonskugga jag brukar använda är L'Oréal Color Appeal Platinum Eyeshadow finns i många snygga färger men min favorit är nr 169 sepia sparkle! Tyvär har den utgått men där finns en som har nästan samma nyans. Kombinera den gärna med Maybellines Expert wear duo nr 61. Lägg först den mörka Maybelline skuggan i ytrreögonvrån, sedan L'Oréal Color appeal platinum nr 169 ovanpå och tunna ut den mörka, sen den ljusa Maybelline skuggan överst under ögonbrynet. Avsluta med att sudda ihop så övergången mellan den mörka och den ljusaste skuggan flyter samman. Du kan såklart använda vilka färger du vill men ha altid den mörka i yttre ögonvrån och den ljusaste högst upp.

Lycka till!


Hejdå sålänge!

Nu kör jag till kalmar! 3 timmar i min lilla gröna bil helt ensamen:( Bloggar veckanssminktips i eftermiddag! Puss o kram

Stressigt värre!

Har precis kommit hem från Halmstad. Som jag har fått stressa idag för att bli klar! Men klar blev jag!

Tänkte ha frågekväll imorgon. Skriv och fråga om du vill ha svar eller ett tips på något du funderar krin=)
Jag svarar inte bara på frågor om smink utan även om hud och hår... 

Egentligen är det inte bara smink jag är intresserad av, utan styling överlag. När jag gick på Öland (jag gick en musikal linje på Ölands folkhögskola) var jag o Bunny helt inne på att starta skönhetssalong i Kalmar=) Är fortfarande sugen på att utbilda mig mer inom styling och hårvård!

Åh sitter och kikar lite på gamla semesterbilder hittar några fina från när vi var i kroatien med en annan familj 2005.  
Bild: Pappa
Jag på standen i Rabac Kroatien 2005 osminkad och hungrig efter en hel dag i solen... Man ganska brun=)



Påväg förbi all "detärlikadanagrejoröverallt" shoppingstrandpromenaden... Haha vi fick ändå shoppat en del jag och Sofia, den älsta dottern i den dandra familjen. =)





Jag sitter på samma mur på båda bilderna men den första är tagen 2004 och den andra 2005



Åh så goda drinkar dom hade! Jag och Sofia drack några stycken=)

Sov gott alliphop!

Håll tungan rätt i mun...

Sitter här med tandborsten i munnen och skriver... Håller på att få en visdomstand så jag har lite ont. Mamma lånade mig någon slags äcklig gel som man ska borsta med. Uhä!

Har varit på Eurostop i Halmstad och jobbat idag. Blev inte klar med Maybelline möbeln så jag ska dit imorgon igen.

På fredag ska jag köra till Kalmar och hälsa på en kompis som gick på Ölands folkhögskola tillsammans med mig. Hon har precis gjort slut med sina pojkvän sen tre½ år tillbaka så hon är ganska deppad! Hittade perfekta "piggaupp" presenten till henne när jag gick runt på eurostop på min lunch idag och kikade... Hon är såååå värd en fin present! Tänkte att hon får den ena pusselbiten och jag den andra. Perfekta presenten att ge bort och "dela"! Ungefär som de där "bästis hjärtanen" som alla höll på att dela med sina bästisar när man var liten=) Hon heter Johanna men jag kallar henne för Honey Bunny =)
Såhär söt är hon!
Bilden är tagen i min sångstudio våren 2007.



Bild: Jag eller pappa



Lite exempel på hur jag sminkar inför en fotosession.
Innan jag börjar sminka frågar jag alltid hur du har tänkt dig. Sen väljer vi ut vilka färger jag ska använda. När jag har sminkat klart får du möjlighet att "godkänna"och vill du då ändra på något, lägga på mer eller ta bort färg eller har några andra synpunkter så fixar vi det då. Jag vill ju att du ska känna dig nöjd med allt när du ska fotograferas!




Modell: Mi
Foto: Emelie
Smink: Jag

Bilden på Mi visar en typisk romantisk dagssminkning med rosa som tema. Söt är hon Mi!

Modell: Emma
Foto: Emelie
Smink: Jag


Några behind scens bilder när jag sminkar. I detta fallet är det Emma som jag och Emelie jobbade med för ett tag sen. Fin tjej!


Jag erbjuder inte bara sminkning till fotograferingar.
Jag kan även erbjuda:

Bal/bröllops sminkning
Student smink
Kvällssminkning inför utekvällen på krogen eller inför den speciella festen.

Hör av dig om du är intresserad till 0730-21 03 22.
Du kan även gå in på Emelies blogg och se vad vi erbjuder för paket inför nästa vecka.

Sov gott!

En ordentlig bild på mig



En riktig bild på mig som Emelie har tagit såklart! =)



O så en oposad bild en glad kalastjej på Michaelas (Emelies lillasyster) kalas=) Emelie har tagit den också =)

Några frågor...

Har varit på Kicks i Halmstad och jobbat idag. Blev lite allergisk, det var ganska dammigt i hyllan... Jag har astma och glömde ta mina tabletter... Får skylla mig själv.... Imorgon ska jag också till Halmstad och onsdag torsdag till Falkenberg.

Hade fått lite frågor idag som jag tänkte svara på.

Hej Jenny!
Jo, nu är det såhär, för några dagar sedan så började jag flagna lite hud på ögonlocken, och sen nästa dag igen så var jag helt knottrig på kindbenen.
Jag och min mamma hade en ide om att det var en Isadora ögonskugga som jag hade fått som kan ha gjorde att huden flagnade på ögonlocken, men sen när det kom knottror på kinderna så förstod man ju att det inte kunde ha varit enbart därför.
Det kliar lite och jag är rödflammig och lite svullen.
Kan det vara så att jag börjar bli allergisk mot något ämne i smink?
Jag har sminkat mig i kanske 2 år nu och aldrig visar symtom på allergi innan.
Om jag är allergisk, kan jag då använda mineralsmink från t.ex TheBodyShop då?

Tacksam för svar.

Det kan mycket väl vara så att det är något i Isadoras smink som du inte tåler. Jag är som sagt själv ett allergibarn så jag vet att det kan komma bara sådär. Kan också vara så att det är pigmentet i just den färgen som du inte tåler. Prova att sluta använda skuggan och se om det blir bättre. Kan ju vara något du har ätit också. Men blir du inte bättre så gå till din distrikts sköterska och be dom ta ett blodprov på dig så ser dom direkt vad det är som är fel. Annars är Body shops smink ett bra allternativ. Det är inte djurtestat och dom har massa fina färger och för övrigt har dom väldigt bra smink i allt från puder/ foundation till läppar och ögon makeup! Ett annat tips är att köpa Niveas hudkräm. Den finns att köpa lite överallt. Den är superbra båda till läppar och ögon o händer eller ja, den är bra till det mesta =)

Hoppas du blir bättre! Lycka till!



hej, fin blogg med massa bra tips=) Har du ngt tips på bra concealer som täcker mörka ringa under ögonen, och andra blemmor en dålig dag? Ngt som håller längre och verkligen täcker allt? Har letat hur länge som helst men utan resultat. Hade bra

Jag kan ge dig lite olika allternativ. Har man mycket finnar och tonårsfet hud är apotekets täckstift bäst. Det är speciellt framtaget för fet/finnig hy. Annars är L'Oréals Infallible Concealer ett jättebra täckstift! Finns i Svenska butiker i 3 färger och kostar runt hundralappen. Viktigt är att man inte använder en för mörk nyans! Hellre en ljusare och ha den under sitt valiga puder.

Hoppas någon av dessa produkter passar dig!


Fick en fråga om vad produkterna som jag rekomenderade i mitt förra inlägg kostade. På kicks hemsida finns priserna men det kan variera beroende på var du köper produkterna.

Hoppas ni har fått svar på era frågor! Det är jättekul med frågor, frågar man inget får man ingenting veta =P


Imorgon ska jag ta lite bilder på det jag gör när jag jobbar så får ni se vad jag håller på med när jag inte sminkar modeller inför fotograferingar =)


Smink favvisar


Tänkte att jag skulle lägga ihop prudukter som jag gillar att använda tillsammans.
Börjar såklart från basen och fortsätter i den ordningen jag alltid brukar.
Har inga produktbilder ännu och för att slippa bli stämd lägger jag upp länkar till sidor med bilder på produkten jag recomenderar sålänge.


 
Som jag har sagt innan är det viktigt att man har en bra foundation som täcker bra och är bra för just din hud. En foundation som verkligen är bra men som jag verkligen inte trodde på är Dream Matte Mousse från MayBelline.
Provade moussen för bara några dagar sen och blev frälst! Konsistensen är lätt och du behöver ingen svamp för att lägga på den. Resultatet är frächt matt och du behöver inget extra puder för att få bort det glansiga i T-zonen* som man behöver med vissa foundations.  Finns i 13 färger men de flesta butiker har de vanligaste 6.  I den här serien med mousse smink finns även blush, bronzer, concealer och eyecolor. Superbra allihop! Tog mig en stund att bli "kompis" med moussen men när jag förstod att jag kunde lägga ner att försöka använda borste eller penslar så gick det mycket bättre!
Mitt hetaste tips för denhär produktserien är använd fingrarna!


Mixa gärna olika ögonskuggor. Dra till med en knallig färg och skugga lätt i yttre ögonvrån med en mörkare skugga och en ljusare i inre ögonvrån. Fixa fransarna med en bra mascara och avsluta gärna med en snygg liner antingen i färg eller i svart.



Jag kör vidare i samma serie.  Dream matte mousse eyecolor är också riktigt fina! Finns i 8 färger men i butikerna i Sverige finns runt 4 färger i sortimentet. Vill du ha någon av de andra färgerna kan du gå in på Maybellines hemsida och beställa därifrån =) Färgerna är lätta och blir inte kletiga eller obehgliga att ha på ögonlocket. Vissa flytande ögonskuggor blir så tunga på ögonlocket men det blir inte dessa. Skuggorna är lättglittriga o passar både på krogen och som dags makeup!
Kombinera gärna färgerna så får du ett häftigt skimmer.




Använder mig av en helt fantastisk Eyeliner från L'Oreal som heter Liner Intense. Penseln är perfekt och det blir alltid en perfekt linje utan att man behöver hålla på och förstöra skuggan man just lagt med en massa tops o sånt! Superfint! Finns i 4 färger, i butik i max 3 men som sagt det går att beställa utomlands=)
Köp en glitter liner och sätt tre små prickar i inre ögonvrån för ett coolt nästan obefintligt glitter.



Finns ingen annan för mig! Använder på mig själv ingen annan mascara än L'oréals Double Extensions Beauty Tube mascara. Jag tycker den är så bra främst för den går att tvätt av med vanligt vatten. Jag är en sån som inte orkar stå o gnida av mascara i 30 minuter innan jag ska gå o lägga mig och med denhär mascaran går det fort. Detta är en tvåstegs mascara, man målar först på det vita som ger volym och spänst och sen den svarta. Ett plus är också att den inte kladdar, klumpar, drösslar eller ger svarta märken under ögonen efter en halv dag. Den ger en naturlig look men kan även målas på mer av för kvällen på krogen.
Använd tillsammans med en cool färgeyeliner och utan skugga för att få en iögonfallande look.



En oslagbar lip plumper är Maybellines Watersine Elixir Volume XL. Hittade ingen bild på Volume Xl men den förpackningen är gråsilvrig istället för silvrig. Ni har säkert sätt den redan. Helt oslagbar. Den valiga Watershine Elixir Volume har fler roliga glittriga färger men favoriten är nog ändå Volume Xl!
Använd Watershine Elixir Volume Xl som ett underglans, måla på låt, plumpern verka i någon minut och avsluta med att lägga på ditt vanliga favvisgloss för att få riktigt plutiga kyssläppar. Vem vet du kanske får en och annan kyss ;)



*= T-zonen är pannan näsan och hakan som tillsammans bildar ett T i ditt ansikte. Man brukar lägga lite mörkare puder eller solpuder där för att få ett livligare intryck och inte se så platt ut.

Hoppas ni har nytta av mina favoriter. Skriv gärna och tipsa mig om ni har någon speciell favvis ni brukar använda eller alltid har i väskan i nöd fall.

Nu ska jag sova! Godnatt på er!

På språng

Har precis sminkat mig och ska snart köra och jobba.

Ikväll tänkte jag tipsa om lite produkter, några av mina favoriter från foudation till läppar och ögon.

Nu ska jag köra.

Hörs ikväll!

Hemma igen!

Roligt att det redan är 22 prenumeranter! Bloggen har inte legat uppe mer än i 48 timmar. Blir glad för era synpunkter! Ser fram emot att komma hem och skriva mer varje dag!

Nu har jag och Emelie kommit hem från Malmö. Sessionerna har gått jättebra men vi är trötta! Såklart ska jag efter hand som jag kommer igång ordentligt lägga in lite steg för steg bilder.
Kanske även en film då och då.
Ska lägga in bilder efterhand på modellerna jag har sminkat som utlovat =D

Blir inget jättelångt inlägg ikväll för jag ska hem till mina föräldrar en snabbis innan jag kör hem.

Imorgon ska jag sjunga på en födelsedagsfest. Så imorgon blir det till att jobba som sångerska = )



© EmelieOhlsson.se
Bild: Emelie

Bjuder på en behind scens bild som avslut = )

Sov gott allihopa!

Veckans sminktips!



En superbra foundation som jag använder mig av när jag ska ut. Täcker bra och ger ett fint matt resultat. Finns i fem färger. Kombinera gärna med Infallible concealer. En superbra concealer som sitter bra och döljer allt!

Hur väljer man en bra foudation, vad ska man tänka på?

När du köper en foudation är det viktigt att du får rätt färg. 
Viktigt att tänka på när du står i affären och provar:

 1. Prova alltid färgerna på insidan av handleden eller precis under käkbenet! 
Aldrig på ovansidan av handen då blir den med all säkerhet för mörk.

2. Det finns två grundfärger som delar upp din hudton, rosa och gul.
Man har antingen rosa eller gula pigment. 
Du ser väldigt tydligt vilken färgton som passar.

3. Köp hellre en lite ljusare än en lite mörkare färgton om du inte hittar precis rätt.

4. Är du osäker fråga alltid personalen om hjälp.

5. Ha inte brottom när du väljer foudation det är viktigt att du får en bra grund när du ska lägga din makeup!


Hur lägger jag en bra grund?

Det är viktigt att du använder dig av en bra svamp när du lägger foudation. Använd en svamp med så små porer som möjligt. Börja med all klicka ut foundation på ovansidan av din hand för att inte få för mycket på svampen. Doppa svampen och börja med kinderna. Dutta på din foundation, dra inte ut den till att börja med utan dutta in den i huden från kinderna och sedan upp på näsan, i ögonhålerna, se till så att du får i alla små väck, fortsätt upp på pannan och avsluta med hakan och halsen. Det är viktigt att du är nogrann i hårfästet och på halsen så att du inte får en synlig färglinje. Behöver du "jämna till" gör det med fingertopparna.

Om du har mörka skuggor under ögonen kan du använda sig av en concealer. Välj då en som är ganska ljus. Dra små linjer lodrätt under ögat ut mot yttre ögonvrån använd sedan fingret för att smeta ut. Du kan även sätta concealer vid näsvingarna och givetvis på dina små skavanker om du har sådana att dölja.

Lycka till!


Jönköping!

Hej alla glada!

Nu har jag kommit hem från Jönköping. Jag har precis varit och lämnat av Emelie. Tänkte bara skriva ett litet inlägg ikväll eftersom jag e så trött så jag somnar nästan stående.

Trevligt att det finns ett intresse för min blogg! Tack för era kommentarer!

Imorgon kommer mitt första sminktips. Jag börjar från basen, alltså hur man lägger en bra grund. Tips på en bra foundation och hur man använder just den produkten på bästa sätt.
Detta kommer jag kalla "Veckans sminktips" och det kommer i fortsättningen att läggas in på torsdagkvällar eller fredagsförmiddagar, så att ni har möjlighet att använda det till helgens äventyr på krogen eller på festen...
Jag kommer även att recensera olika nya produkter som jag provar.

För att min blogg ska bli så bra som möjligt får ni gärna skriva frågor om smink och gärna ge mig tips på vad ni vill läsa om här!

Imorgon ska jag och Emelie köra till Malmö och fota två sessioner. Ska bli jättekul!

Sov gott, det ska jag göra!

Kram Jenny


Imorgon: Jönköping


Emma och Emelie
© EmelieOhlsson.se
Bild: Jag



© EmelieOhlsson.se
Bild: Emelie


Imorgon är det jobb med Emelie igen! Efter jag jobbat i Ängelholm kör jag och hämtar Emelie i Båstad och sen kör vi mot Jönköping!


Välkommen hit!


Jag och Emelie 2005

Hej på er!
Jag heter Jenny och bor i en liten ort i Nordvästra Skåne.

Jag startar denna bloggen på intiativ från min kompis Emelie som nog många av er känner till,
Emelie och jag träffades första gången 2003 då vi båda läste på Sturegymnasiet i Halmstad. Vi blev snabbt goda vänner och nu har vi inlett ett samarbete med mig som "make up artist" och Emelie som fotograf. Vi funkar riktigt bra ihop och jag hoppas på många roliga jobb framöver!

Här kommer ni kunna följa mitt jobb som säljare och mitt samarbete med Emelie,
hoppas vi ses!

Jenny W
[email protected]


RSS 2.0