Sjuk...

Ligger här i soffan och orkar knappt röra mig. Jag och Andy skulle egentligen tagit med min lillebror på bio i eftermiddag för att se Kenny Begins




men d går inte så värdelös som jag e! D e en av våra "syskonfilmer" Kenny Starfighter och Livet enligen Rosa brukar jag och min bror se så d e super trist att jag e sjuk! Ischlo Pischlo som Kenny skulle ha sagt!

Före och efter:

Här kommer dom utlovade och kanske efterlängtade "före och efter plumper bilderna" =)
Ursäkta den lite tattiga redigeringen, jag har inte lärt mig Andys bildbehandlingsprogram(ännu) =P




Bild: Jag



Bild: Jag


Bild: Jag


Det är svårt att ta bilder "före och efter" för man måste ta korten exakt likadant annars ser man ingen större skildnad. Nu har ni fått bilder på ett litet försök att göra "före och efter" men det bästa är att välja ut en plumper köp den och prova!

Inget värre kan ju hända att ni inte gillar vad ni ser...

Pyssel

Sitter här och fixar lite med bloggen och snorar massa. Pollenattack kan man milt säga! Har haft feber och sånt =O

Lyssnar på en av mina favvis låtar The Call med Regina Spektor från Narnia Prince Caspian 



Första låten jag hörde med henne var Samson



Sen lyssnade jag lite på hennes andra låtar men det var ingen som riktigt föll mig i smaken men sen såg jag Narnia Prince Caspian och hörde denhär och visst är den underbar!


Svar:Kirsi

hej! jag köpte very voluptuous lip plumper - bare - victorias secret...men kära nån...hur fungerar den? jag snurrar på ena änden och det klickar! varför! och sedan när jag kanske fick ut något ur den fina pennan så använde jag den men känner ingen stickning och känner inte av att läpparna blir större !! nybörjare..piiinsamt men har du provat den och fungerar den på alla andra??

Jag har provat systerprodukten VICTORIA'S SECRET Very Voluptuous Lip Plumper - EXTREME. Den fungerar på mig och på dom jag har provat den på. Kommer det ut något när du skruvar? Det ska klicka när du skruvar det gör min penna oxå så just det är inget fel. Du borde känna effekt nästan direkt tycker jag för det gör jag när jag stryker på min plumper. Det kan vara så att just den produkten inte har så stor verkan på just dina läppar... Ge den några försök till annars kan man ju ha den som bara ett snyggt vanligt glans! Annars kan jag rekomendera TOO FACED LIP INJECTION LIP PLUMPER den fungerar säkert. Alla jag har provat den på har varit supernöjda med resultatet! Hoppas du hittar någon plumper som fungerar bättre på dig!

Duscha...

Idag har jag jobbat så jag har inte kunnat njuta av vårvädret! =( men våren tar ju inte slut ännu!

Ikväll ska vi ha lite folk hemma så jag ska springa i duschen nu. Ni önskade att se före och efterbilder när jag har använt lip plumper så jag fixar det när jag har sminkat mig efter duschen...

Håll utkik!


©Emelie Ohlsson


Kursen!

Det händer mycket runt omkring en nu när det börjar bli vår!
 
I början av mars hade jag sminkkurs för ett gäng tjejer en fredagkväll. Jag blev hämtad av "uppdragsgivaren" Maria kl 18 och sen bar det iväg hem till en av tjejerna i gänget. När vi kom dit packade jag upp mina produkter och tjejerna plockade fram lite mat. Vi åt och sen satte vi igång.

Jag sminkade först en av tjejerna och dom andra såg på och ställde frågor. När vi var klara med första tjejen fick dom andra börja sminka varandra. Vi gick igenom allt från grund sminkning till lite häftigare färger och vågade sotningar. Maria tog lite bilder och jag filmade en liten snutt. Ska lägga in klippet när jag fört över det från kameran till datorn. Det var en jättetrevlig givande kurs och jag hoppas på att göra om det igen!

Besök gärna Marias fotoblogg!


Bild: Maria H


Bild: Maria H


Bild: Maria H


Bild: Maria H


Bild: Maria H


Lip plumpers




Nr 3:
VICTORIA'S SECRET Very Voluptuous Lip Plumper - EXTREME


Bild: Jag

Såhär står det i objektbeskrivningen:

VICTORIA'S SECRET Very Voluptuous Lip Plumper - EXTREME


Få fina plutiga läppar med VS Extreme, den sticker till ordentligt i läpparna och de sväller upp direkt.

Mitt omdöme:

Jag fullkommligt älskar denhär plumpern! Den ger ingen rodnad till området runt läpparna som vissa plumpers gör om man råkar få något utanför. Den är transparent så om man inte vill ha färg så behöver man inte det heller. Jag tycker även att resultatet håller längre än dom flesta plumpers jag har provat. När man har applicerat glanset tar det ungefär en halv minut innan man känner att det verkar. Man känner det som att man är varm och kall om löpparna på samma gång. Denna plumpern är för dig som vill ha ett långvarigt* och plutigt resultat! Du blir med säkerhet inte besviken!
+ för den snygga förpackingen!

Betyg: 8/10

Nr 4:
TOO FACED LIP INJECTION LIP PLUMPER


Bild: Jag

Såhär står det i objektbeskrivningen:

TOO FACED Lip Injection Lip Plumping Treatment

DENNA PRODUKT BEHÖVER KNAPPAST PRESENTERAS; DET ÄR DEN ULTIMATA LIP PLUMPERN SOM ALLA KÄNDISAR ANVÄNDER!!!

Lip injection Technocolor is a tinted cosmetic lip treatment that plumps your lips for lasting fullness - without a needle! Lip injection's exclusive formula is enriched with unique energising and blood flow stimulating properties to create the sexiest pout of a plastic surgeon's office. A celebrity secret weapon against puny, lifeless lips!

Mitt omdöme:

Bäst i test!
Denna plumpern brukar jag använda för jag tycker den har absolut bäst effekt. Den verkar direkt och jag kan säga att denna plum pern är inget för den känsliga.. För det känns att den verkar. Men... Ska man vara fin får man lida pin ;) eller hur är det nu med det? Nej, men så ont gör det inte! Denna plumpern används utav många modeller och skådespelare men det är inte så konstigt för vill man inte injecera botox (vilket jag absolut inte tycker att man ska behöva göra!) så kan man med hjälp av denna plumpern få samma reultat. Var försiktig när ni applicerar det för lägger ni det för långt ut på läpparna så kan man få en lite lätt rodnad runt omkring under de första minuterna.
+ för den luktar så gott!

Betyg: 10/10

Nr 5:
Lip Plump X-treme från Make Up Store


Bild: Jag

När jag köpte denna plumpern sa tjejen i kassan att plumpern har olika effekt på olika personer.

Mitt omdöme:

Denna plumpern är lite mer för den som inte vill ha för plutiga läppar... Den luktar gott och har en lite lila skimrande effekt ( men den är inte lila i färgen) Passar bra på jobbet om man så önskar.
+ för den goda lukten och det fina annorlunda skimret

Betyg: 5/10


RSS 2.0